طراحی و تولید نرم افزار های سفارشی

مقدمه

این شرکت با تکیه بر 10 سال تجربه و تخصص خود در زمینه تولید نرم افزارهای به سفارش مشتری در سازمانها و نهادهای بزرگ و معتبر کشور و با بهره گیری ازز کارشناسان خبره در امور تحلیل و طراحی سیستم و برنامه نویسی، این توانمندی را در مجموعه نرم افزاری خود ایجاد نموده است تا نسبت به اجرا و پیاده سازی برنامه های کاربردی به سفارش مشتری با استفاده از سبکهای مختلف معماری نرم افزار، در حوزه های مختلف اقدام نماید .
مهندسین ما با استفاده از جدیدترین و کارآمدترین ابزارهای برنامه نویسی روز دنیا، همواره در حال ایجاد خلاقیت و نوآوری در راستای تولید محصولات رقابتی با قیمت پایینن و کیفیت بسیار بالا (مطابق با استانداردهای جهانی)هستند. هدف ما استفاده از آخرین دستاوردهای دانش نرم افزار روز دنیا در راستای رفع نیاز نرم افزاری مشاغل و صنایع گوناگون در تولید و توسعه نرم افزار های سفارشی است.

 

مزایای نرم افزار های سفارشی

عبارتند از:
• متمایز ساختن کسب و کار اصلی شما
• طراحی دقیق با توجه به نیازها، فعالیت ها و انتظارات کسب و کاری شما
• درجه بالای تطبیق پذیری نرم افزار با نیازهای شما
• بهبود کارایی و بهره وری
• متمایز ساختن شما از سایر رقبای موجود در بازار
• کیفیت خدمات و رضایت مشتری بیشتر
• قدرت تصمیم گیری بهتر برای مدیران

 

مراحل تولید یک نرم افزار سفارشی

تولید نرم افزار سفارشی مراحل خاص خود را دارد. جدای از مراحل و فازهای مختلف تولید یک نرم افزار که تخصص و دانش خاص خود را می طلبد . متدولوژی های گوناگونی برای این امر وجود دارد که روز به روز بر دامنۀ تکامل و پیشرفت آن ها افزوده می شود، در برخورد با سفارش تولید یک نرم افزار سفارشی مراحلی وجود دارد که در زیر به آن اشاره می کنیم:

۱- تحلیل نرم افزار
از مهمترین فعالیت ها در تولید یک نرم افزار سفارشی و مستقل، استخراج و تحلیل نیازمندی های مشتری است. جلسات مشاوره رایگان به صورت حضوری و یا غیر حضوری به صورت رایگان برگزار می گردد و ما شما را گام به گام در زمینۀ تکنولوژی های موجود، توجیه نحوۀ پیشرفت پروژه، توضیح نحوۀ انجام مرحله به مرحلۀ نرم افزار سفارشی همراهی خواهیم نمود.

۲- طراحی نرم افزار
ساخت یک مدل برای یک نرم افزار سفارشی قبل از پیاده سازی شبیه به طراحی نقشه برای ساخت یک ساختمان است. در بسیاری از شاخه های مهندسی پیش از ساخت محصول به توصیف چگونگی محصولاتی که باید ساخته شود می پردازند که توسعه نرم افزار نیز از این امر مستثنی نیست. طراحی سبب شکل گیری دید درستی از ارکان معماری نرم افزار سفارشی خواهد شد .heram

۳- پیاده سازی نرم افزار
پیاده سازی بخشی از فرآیند تولید نرم افزار است که در آن کدنویسی و برنامه نویسی پروژه نرم افزار سفارشی نوشته می شود. در این فاز، نرم افزار بر اساس معماری از قبل طراحی شده، پیاده سازی و برنامه نویسی می شود. به واقع ساخت نرم افزار در این مرحله صورت می پذیرد. ما با توجه به شناختی که از نیازهای مشتری به دست آورده ایم و با توجه به بستری که قرار است نرم افزار در آن تولید شود (اعم از نرم افزار تحت وب) یک ایندکس یا یک لینکی تهیه شود و این توضیح نوشته شود: نرم افزارهای تحت وب نرم افزارهایی هستند که روی کامپیوتر کلاینت نصب نمیشود و کاربر با استفاده از Browser های مرسوم مانند (گوگل کروم ، فایرفاکس ، اپرا ، اکسپلورر ) به آنها دسترسی پیدا میکنند و از یک هسته پایدار بهره میبرند و با تغییر در عملکرد یا آپدیت برای همه کاربران در سطح شبکه جهانی اینترنت تغییر میکند) .، تحت اندروید، تحت لینوکس (یک ایندکس یا یک لینکی تهیه شود و این توضیح نوشته شود :لینوکس یک سیستم عامل آزاد و بازمتن است. کد منبع آن در اختیار همگان قرار دارد و همه می‌توانند در کدهای آن تغییر ایجاد کرده و بنا به نیازشان استفاده کنند. آزاد و در دسترس بودن کدهای منبع سبب می‌شود تا بتوانید از طرز کارکرد دقیق سیستم‌عامل مطلع شوید. شما لینوکس را می‌توانید به هر تعداد کپی کرده و بین دوستانتان پخش کنید. در سمت مقابل، ویندوز یک سیستم‌عامل اختصاصی است که کد منبع آن سری نگهداشته شده است و برای همگان در دسترس نیست.)و… زبان برنامه نویسی نرم افزار و پایگاه داده را به مشتری پیشنهاد می دهد و پس از تصویب نهایی در برگۀ مستندات پروژه، نرم افزار را پیاده سازی می کند .

۴- آزمون نرم افزار
آزمایش یا تست نرم افزار یکی از مهمترین بخش هایی است که در حین فرآیند پیاده سازی پروژه های نرم افزاری باید مورد توجه قرار گیرد. در تمام متدلوژی های تولید نرم افزار که چرۀ تولید نرم افزار نامیده می شوند( اعم از RUP ، آبشاری، حلزونی و…) برای آزمون نهایی نرم افزار روش های مدون و جامع و کاملی شکل گرفته است. صحت و دقت فعالیت های آزمون نرم افزار به طور مستقیم در کیفیت نتایج پروژه ها مؤثر است. از این رو برنامه ریزی و اجرای صحیح آزمون نرم افزار می تواند نقش تعیین کننده ای در موفقیت یا شکست پروژه های نرم افزاری ایفا نماید .

۵- استقرار و گسترش نرم افزار
پس از پایان آزمون اولیۀ نرم افزار، استقرار و تحویل سیستم در محیط کار نهایی انجام خواهد شد. تمرکز این فاز بر تضمین نرم افزار برای استفادۀ کاربران نهایی نرم افزار است. در این نقطه از چرخۀ حیات نرم افزار، تمرکز روی بازخورد (feedback) کاربر در خصوص تنظیم دقیق محصول، پیکربندی نرم افزاری، نصب و نکات مربوط به قابلیت استفاده خواهد بود. با اتمام این فاز، باید اهداف به طور کامل برآورده شده باشد و پروژه در موقعیتی قرار گیرد که بتوان آن را خاتمه داد . در این فاز ارقام سیستم با استفاده از بازخوردهای اولیۀ کاربران به رفع نقایص احتمالی اهتمام خواهد ورزید، به خصوص رابط کاربری نرم افزار (User Interface) باید برای کاربران جذاب باشد تا نرم افزار بتواند مورد استفادۀ آسان قرار گیرد.

۶- پشتیبانی
نرم افزار ماهیتی پویا دارد که پس از استقرار یک پروژه نرم افزاری به اتمام نمی رسد. ارتقای نرم افزار و ارائۀ نسخه های جدید با قابلیت های بیشتر و یا نیازمندی های جدیدی که کاربران با آن مواجه می شوند، رفع خطاهای موجود در سیستم فعلی، آموزش مستمر کاربران سیستم و آموزش کاربران جدید از مهم ترین اهداف فاز پشتیبانی محسوب می شوند. این نکته مهم نیست که تیم تولید و توسعه برای ایجاد یک نرم افزار چقدر زمان و برنامه ریزی صرف می کنند، چرا که اگر در پایان، کاربران نهایی از عملکرد نرم افزار راضی نباشند چرخۀ حیات نرم افزار به پایان می رسد و عملاً کاربرد و راندمان مفید خود را نخواهد داشت .
اکنون آُان محاسب ( ارقام سیستم ) با تکیه بر توان مهندسین خود آمادگی انجام پروژه های نرم افزاری و همچنین برنامه نویسی و تولید نرم افزارهای سفارشی مشاغل و صنایع و سازمان های گوناگون را دارد.

admin
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *